Welcome, Guest . Login . Türkçe
Where Am I: Ninova / Courses / Institute of Science and Technology / ISL 517E - Teknoloji Yönetimi
 

ISL 517E - Management of Technology

Course Objectives

1) Kapsamlı Anlayış: Bir iş bağlamında teknoloji ve yenilik yönetiminin ilkeleri, teorileri ve pratik uygulamaları hakkında kapsamlı bir anlayış kazanın.
2) Stratejik Yeterlilik: Teknolojik yönetilebilirliği değerlendirme, yenilik stratejileri oluşturma ve pazar zamanlama stratejilerini değerlendirme yeteneği de dahil olmak üzere, teknoloji ve yeniliği yönetme konusunda stratejik yeterlilik geliştirin.
3) Yeniliğin Tanınması: Yenilik projeleri ve teknolojik konumlandırma konusunda bilinçli karar almayı mümkün kılarak, çeşitli yenilik kaynaklarını, türlerini ve modellerini tanıma kapasitesini geliştirin.
4) Etkili İşbirliği ve Dağıtım: Yeni teknolojiler için başarılı dağıtım stratejileri hazırlarken, ekipler ve organizasyonlar içinde etkili işbirliğini teşvik etmek için gereken becerileri edinin, bunların kusursuz entegrasyonunu ve değer gerçekleştirmesini sağlayın.

Course Description

Bu 14 haftalık "Teknoloji Yönetimi" kursu, teknoloji ve yenilik yönetiminin kapsamlı bir şekilde araştırılmasını sunar. Lisansüstü öğrencilerini iş bağlamında teknolojinin dinamik dünyasında gezinmek için gereken bilgi ve becerilerle donatmak, yenilikçiliği ve stratejik teknolojiyi benimseme ve yönetme yeteneğini teşvik etmek için tasarlanmıştır.

Course Coordinator
Saeed Tasoujı Hassanpour
Course Language
English
 
 
Courses . Help . About
Ninova is an ITU Office of Information Technologies Product. © 2024