Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 371 - Gıda İşleme Yöntemleri
 

GID 371 - Gıda İşleme Yöntemleri

Dersin Amaçları

Bu derste Gıda Mühendisliği branşından olmayan öğrencilere gıda işleme teknolojileri ve ilgili mühendislik hesaplamaları konusunda temel seviyede bilgi verilecektir.

Dersin Tanımı

Öğrencilere gıda muhafaza ve işleme yöntemlerinin prensipleri ile birlikte, ısıl işlemler, yoğunlaştırma, kurutma ve ayırma gibi temel işlemler konusunda konusunda bilgi kazandırılacaktır.

Koordinatörleri
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler
Dersin Dili
Türkçe
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2018