Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 312 - Gıda Mikrobiyolojisi II
 

GID 312 - Gıda Mikrobiyolojisi II

Dersin Amaçları

.Gıda kaynaklı hastalık ve zehirlenmelerde etken m/o, kontaminasyon kaynakları, gıda muhafaza yöntemleri ve m/o üzerine etkileri, gıdalarda mikrobiyal gelişmenin kontrol altına alınması, HACCP , ISO 22000 sistemi konularında temel bilgi kazandırılması
Gıda güvenliği ile ilgili sorunlar karşısında çözüm üretebilme, bilimsel literatür takip edebilme, belirli bir formata uygun yazma-sunuş, ve takım çalışması yeteneklerinin kazandırılması

Dersin Tanımı

.

Koordinatörleri
Necla Aran
Dersin Dili
Türkçe
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2018