Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 422 - Gıda Kalite Kontrol
 

GID 422 - Gıda Kalite Kontrol

Dersin Amaçları

Öğrencilerin gıdalardaki kalite kriterleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak, gıda üretim prosesleri ve kalite kontrolü sırasında bu bilginin kullanılma yeteneğinin sağlanması, öğrencilerin kalite yönetimi ve kalite sağlama sistemleri ile araçlarına odaklanmalarının teşviki,ulusal ve uluslararası regülasyonların öğretilmesi ve öğrencilerin yazılı ve sözlü iletişimlerinin verilen ödevler aracılığıyla geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Dersin Tanımı

Quality concept and related definitions; national and international standards and legislation concerning food quality; quality assurance systems and total quality management in food industries; quality management tools; quality criteria , their respective limits and quality monitoring systems for different food commodity groups; relevant ethical issues

Koordinatörleri
Mine Özgüven
Dersin Dili
Türkçe
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2018