Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 318 - Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell.
 

GID 318 - Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell.

Dersin Amaçları

Su, karbonhidrat, protein ve lipidlerin gıdanın raf-ömrü ve kalitesi üzerine fonksiyonel etkileri, gıdanın proseslenmesi ve katkı maddesi kullanılarak mühendislik ile üretilmesi sırasında çeşitli gıda maddelerinin özellikle görünüş, lezzet, doku ve viskozite gibi duyusal özellikleri vurgulanarak açıklamaktadır

Dersin Tanımı

Gıda bileşenlerinin( proteinler, lipitler,su, karbonhidratlar) fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi.

Koordinatörleri
Ceren Daşkaya Dikmen
Dersin Dili
Türkçe
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2018