Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Fen Bilimleri Enstitüsü
/
GID 501E
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda Analizleri
İngilizce
Food Analysis:Theory&Applica.
Dersin Kodu
GID 501E
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
-
3
3
-
-
Dersin Dili
İngilizce
Dersin Koordinatörü
Gülay Özkan
Dersin Amaçları
Provide knowledge on analytical methods used to explain the composition of foods, their chemical and physical properties as well as to investigate their authenticity.
Apply this knowledge with particular emphasis on analytical chemistry to food analysis by providing various examples for individual food commodity types.
Dersin Tanımı
Provide knowledge on analytical methods used to explain the composition of foods, their chemical and physical properties as well as to investigate their authenticity.
Apply this knowledge with particular emphasis on analytical chemistry to food analysis by providing various examples for individual food commodity types.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Nielsen, S.S. 2010. Food analysis. 4th edition. Springer Publishing, N.York.
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2025