Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Fen Bilimleri Enstitüsü / GID 501E / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Gıda Analizleri
İngilizce Food Analysis:Theory&Applica.
Dersin Kodu
GID 501E Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem -
3 3 - -
Dersin Dili İngilizce
Dersin Koordinatörü Gülay Özkan
Dersin Amaçları Provide knowledge on analytical methods used to explain the composition of foods, their chemical and physical properties as well as to investigate their authenticity.
Apply this knowledge with particular emphasis on analytical chemistry to food analysis by providing various examples for individual food commodity types.
Dersin Tanımı Provide knowledge on analytical methods used to explain the composition of foods, their chemical and physical properties as well as to investigate their authenticity.
Apply this knowledge with particular emphasis on analytical chemistry to food analysis by providing various examples for individual food commodity types.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı Nielsen, S.S. 2010. Food analysis. 4th edition. Springer Publishing, N.York.
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024