Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Fen Bilimleri Enstitüsü / GID 506E / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Gıda Stabilitesi
İngilizce Food Stability
Dersin Kodu
GID 506E Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem -
3 3 - -
Dersin Dili İngilizce
Dersin Koordinatörü Meral Kılıç Akyılmaz
Dersin Amaçları To educate students to conceptualize and evaluate food stability and its relation to food quality by integrating gained knowledge of food components, deterioration mechanisms, processing-packaging-storage systems and by in-depth analysis of food deterioration mechanisms based on current literature.
Dersin Tanımı Food stability and quality; food deterioration reactions; factors effecting food deteriorations; evaluation of food stability based on current literature.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024