Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 371 / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Gıda İşleme Yöntemleri
İngilizce Food Processing Methods
Dersin Kodu
GID 371 Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem -
3 3 - -
Dersin Dili Türkçe
Dersin Koordinatörü Hatice Funda Karbancıoğlu Güler
Dersin Amaçları Bu derste Gıda Mühendisliği branşından olmayan öğrencilere gıda işleme teknolojileri ve ilgili mühendislik hesaplamaları konusunda temel seviyede bilgi verilecektir.
Dersin Tanımı Öğrencilere gıda muhafaza ve işleme yöntemlerinin prensipleri ile birlikte, ısıl işlemler, yoğunlaştırma, kurutma ve ayırma gibi temel işlemler konusunda konusunda bilgi kazandırılacaktır.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2019