Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Türk Musikisi Devlet Konservatuarı / SES 305 / Dersin Haftalık Planı
 

Dersin Haftalık Planı

Hafta Konu
1 1 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar eserlerinin icrasına yönelik uygulanacak teknik çalışmalar hakkında bilgiler. Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 dersi paralelinde eserlerin sunumuna yönelik ön çalışmalar.
2 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 2. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
3 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 3. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
4 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 4. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
5 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 5. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
6 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 6. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
7 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 7. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
8 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 8. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
9 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 9. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
10 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 10. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
11 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 11. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
12 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 12. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
13 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde 13. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
14 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuar 5 derslerinde işlenen tüm eserler üzerinde, metin analizi, stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024