Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Fen Bilimleri Enstitüsü / GID 501E - Gıda Analizleri: Teori ve Uygulamaları
 

GID 501E - Gıda Analizleri: Teori ve Uygulamaları

Dersin Amaçları

Gıda kompozisyonunu ve gıdaların kimyasal ve fiziksel özellikleri, otantisitelerinin belirlemesinde kullanılan analitik metotlar konusunda bilgi sağlamak, bu bilgileri ve analitik kimyayı çeşitli gıdaların analizlenmesi için uygulayabilmek.

Dersin Tanımı

Gıda analizleri, kullanılan standartlar, yasal durumlar, örnekleme teknikleri, besin etiketleme için temel bileşen analizleri, kül yapma, küllerde mineral analizleri, vitamin analizleri, enzimler, enzimatik aktivite, enzimlerin analitik yardımcılar olarak gıda analizlerinde kullanımı, mikotoksin, pestisit, hayvan ilaçları, gıda katkıları ve boyaları analizleri, otantitisite analizleri.

Koordinatörleri
Dilara Erdil
Dersin Dili
İngilizce
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2019