Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Fen Bilimleri Enstitüsü
/
GID 610
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda Kaynaklı Pat.Mikroorganiz
İngilizce
Patogenic Microorganisms in Food
Dersin Kodu
GID 610
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
3
-
3
-
-
Dersin Dili
Türkçe
Dersin Koordinatörü
Pervin Başaran Akocak
Dersin Amaçları
Gıdalarda muhtemel patojenik mikroorganizmalar ve kaynakları, elimine edilme yöntemleri vs. ile ele alınmaktadır.
Dersin Tanımı
Derste, bakteri, maya, küf, veya virüslerden oluşan gıda kaynaklı hastalık etmenleri derinlemesine değerlendirilmektedir.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024