Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Fen Bilimleri Enstitüsü / GID 615E - Gıda Mühendisliğinde Özel Konular
 

GID 615E - Gıda Mühendisliğinde Özel Konular

Dersin Amaçları

1. Gıda ve Biyoteknolojik ürünlerin yapısı ve saflaştırma proseslerine etkisi,
2. Saflaştırma yöntemlerinin prensiplerinin tek tek incelenmesi,
3. Ve saflaştırma proseslerinin entegrasyonu.

Dersin Tanımı

Gıda ve Biyoteknolojik ürünleri Yapısı ve Saflaştırma Yöntemlerine Giriş, Hücre Parçalanması ve Flokülasyon, Filtrasyon ve Membran Filtrasyonu, Sedimantasyon ve Santrifüj Separasyon, Ekstraksiyon, Adsorbsiyon ve Kromatoğrafik Separasyon, Çöktürme (precipitation), Kristalizasyon, Kurutma

Koordinatörleri
Mustafa Türker
Dersin Dili
İngilizce
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024