Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Fen Bilimleri Enstitüsü / GID 512E / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Ekmek ve Makarna Üretiminin Temelleri
İngilizce Fudament.of Baking&Pasta Proc.
Dersin Kodu
GID 512E Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem -
- - - -
Dersin Dili İngilizce
Dersin Koordinatörü
Dersin Amaçları
Dersin Tanımı Giriş, Fırın Ürünlerinin Sınıflandırılması,
Ekmeklik Buğdayın Kalitesinin Değerlendirilmesi, Ekmek Üretimi, Ekmeğin Bayatlaması, Makarnalık Buğday Kalitesinin Değerlendirilmesi, Makarna Üretimi, Makarna Kalitesinin Değerlendirilmesi
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2022