Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Fen Bilimleri Enstitüsü
/
GID 514E
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Yeni Gıda İşleme Teknolojileri
İngilizce
Novel Food Processing Techn.
Dersin Kodu
GID 514E
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
2
3
3
-
-
Dersin Dili
İngilizce
Dersin Koordinatörü
Gürbüz Güneş
Gürbüz Güneş
Dersin Amaçları
Conventional food processing techniques are becoming insufficient in providing consumers with safe and high quality products. Food safety has become a major issue upon immergence of resistant pathogenic microorganisms. Also, consumers demand for more natural foods with fresh or fresh-like quality and minimum content of food additives. These trends resultant in development of alternative food processing technologies. This course will introduce the principles of these new food processing technologies
Dersin Tanımı
Introductory course on novel food preservation technologies
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
• Gould, G.W. 1999 New Methods of Food Preservation, ASPEN, Maryland.
• Gustavo V. Barbosa-Cánovas, María S. Tapia, M. Pilar Cano. 2005. Novel food processing Technologies, CRC Press, Boca Raton.
• Journal articles
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024