Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 331E / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Gıda Mühendisliği Temel İşlemler I
İngilizce Food Eng Unit Operations I
Dersin Kodu
GID 331E Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem 5
3 - - -
Dersin Dili İngilizce
Dersin Koordinatörü Emine Özgül Evranuz
Fatma Ebru Fıratlıgil
Dersin Amaçları To demonstrate the importance of raw material handling practices on the efficiency and the economy of the subsequent processes and on the quality of the finished product.
To provide the essential knowledge to design and evaluate the processes involving size reduction, mixing and separation operations.
To develop team-working skills.
To develop ability to synthesize and integrate information already learned to new situations.
To develop skill in using information and/or technology central to each operation.
Dersin Tanımı In this course the concept of food processing is introduced as a series of unit operations with emphasis on food raw material handling; characteristics of particulate materials; size reduction; physical separation operations; filtration; sedimentation; centrifugation, crystallization
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2019