Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 113E / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Gıda Mühendisliği ve Etiğe Giriş
İngilizce Int.to Food Eng.and Ethics
Dersin Kodu
GID 113E Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem -
2 2 - -
Dersin Dili İngilizce
Dersin Koordinatörü Aslı Can Karaça
Dersin Amaçları 1. Get introduced to food chemistry, food microbiology, food processing, and the unit operations involved.
2. Create an awareness of engineering ethical responsibility
3. Write and speak with effective communication skills, through class participation and in preparation of homework assignment.
Dersin Tanımı Scope of food science and technology: food components, food decay and its prevention, unit operations in food processing, practical technologies, food quality, food safety, contemporary issues and engineering ethics.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024