Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Kimya-Metalurji Fakültesi
/
GID 113E
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda Mühendisliği ve Etiğe Giriş
İngilizce
Int.to Food Eng.and Ethics
Dersin Kodu
GID 113E
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
-
2
2
-
-
Dersin Dili
İngilizce
Dersin Koordinatörü
Aslı Can Karaça
Dersin Amaçları
1. Get introduced to food chemistry, food microbiology, food processing, and the unit operations involved.
2. Create an awareness of engineering ethical responsibility
3. Write and speak with effective communication skills, through class participation and in preparation of homework assignment.
Dersin Tanımı
Scope of food science and technology: food components, food decay and its prevention, unit operations in food processing, practical technologies, food quality, food safety, contemporary issues and engineering ethics.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2025