GID 456 - Duyusal Analiz
Dersin Amaçları
Öğrenciler duyusal prensipler ve teknikler hakkında geniş kapsamlı bilgi sahibi olacaktır.
Duyusal testlerin sanayide gıda kalite kontrolü sisteminin içerisinde nasıl kullanılacağını tasarlayacaklardır.
Duyusal değerlendirme raporunun nasıl hazırlanacağını öğreneceklerdir.
Ekip çalışmasının içerisinde yer alarak ve grup çalışma kuralları geliştirerek, ekibin içerisinde olmanın getireceği sorumluluklar ve uyumlu çalışma konusunda deneyim sahibi olacaklardır.
Dersin Tanımı
Duyusal algılama kavramı hakkında temel bilgiler, gıdaların duyusal kalitesinin değerlendirilmesinde kullanılan metotlar ve test tasarımları
|
 |
Koordinatörleri
Esra Çapanoğlu Güven
Dersin Dili
Türkçe
|
 |
|