Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Kimya-Metalurji Fakültesi
/
GID 422E
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda Kalite Kontrol
İngilizce
Food Quality Control
Dersin Kodu
GID 422E
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
-
2
-
-
-
Dersin Dili
İngilizce
Dersin Koordinatörü
Esra Çapanoğlu Güven
Dersin Amaçları
Öğrencilerin gıdalardaki kalite kriterleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak, gıda üretim prosesleri ve kalite kontrolü sırasında bu bilginin kullanılma yeteneğinin sağlanması, öğrencilerin kalite yönetimi ve kalite sağlama sistemleri ile araçlarına odaklanmalarının teşviki,ulusal ve uluslararası regülasyonların öğretilmesi ve öğrencilerin yazılı ve sözlü iletişimlerinin verilen ödevler aracılığıyla geliştirilmesi amaçlanmaktadır.
Dersin Tanımı
Kalite konsepti ve ilgili tanımlar, ulusal ve uluslararası standartlar ve regülasyonlar, gıda endüstrisindeki kalite güvence sistemleri ve toplam kalite kontrol yönetimi, kalite yönetim araçları, kalite kriterleri ve limitleri, kalite izleme sistemleri, ilgili etik konular
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024