Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 312 / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Gıda Mikrobiyolojisi II
İngilizce Food Microbiology II
Dersin Kodu
GID 312 Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem -
3 3 - -
Dersin Dili Türkçe
Dersin Koordinatörü Necla Aran
Dersin Amaçları .Gıda kaynaklı hastalık ve zehirlenmelerde etken m/o, kontaminasyon kaynakları, gıda muhafaza yöntemleri ve m/o üzerine etkileri, gıdalarda mikrobiyal gelişmenin kontrol altına alınması, HACCP , ISO 22000 sistemi konularında temel bilgi kazandırılması
Gıda güvenliği ile ilgili sorunlar karşısında çözüm üretebilme, bilimsel literatür takip edebilme, belirli bir formata uygun yazma-sunuş, ve takım çalışması yeteneklerinin kazandırılması
Dersin Tanımı .
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2020