Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Kimya-Metalurji Fakültesi
/
GID 312
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda Mikrobiyolojisi II
İngilizce
Food Microbiology II
Dersin Kodu
GID 312
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
-
3
3
-
-
Dersin Dili
Türkçe
Dersin Koordinatörü
Necla Aran
Dersin Amaçları
.Gıda kaynaklı hastalık ve zehirlenmelerde etken m/o, kontaminasyon kaynakları, gıda muhafaza yöntemleri ve m/o üzerine etkileri, gıdalarda mikrobiyal gelişmenin kontrol altına alınması, HACCP , ISO 22000 sistemi konularında temel bilgi kazandırılması
Gıda güvenliği ile ilgili sorunlar karşısında çözüm üretebilme, bilimsel literatür takip edebilme, belirli bir formata uygun yazma-sunuş, ve takım çalışması yeteneklerinin kazandırılması
Dersin Tanımı
.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024