Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Kimya-Metalurji Fakültesi
/
GID 422
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda Kalite Kontrol
İngilizce
Food Quality Control
Dersin Kodu
GID 422
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
-
2
2
-
-
Dersin Dili
Türkçe
Dersin Koordinatörü
Mine Özgüven
Dersin Amaçları
Öğrencilerin gıdalardaki kalite kriterleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak, gıda üretim prosesleri ve kalite kontrolü sırasında bu bilginin kullanılma yeteneğinin sağlanması, öğrencilerin kalite yönetimi ve kalite sağlama sistemleri ile araçlarına odaklanmalarının teşviki,ulusal ve uluslararası regülasyonların öğretilmesi ve öğrencilerin yazılı ve sözlü iletişimlerinin verilen ödevler aracılığıyla geliştirilmesi amaçlanmaktadır.
Dersin Tanımı
Quality concept and related definitions; national and international standards and legislation concerning food quality; quality assurance systems and total quality management in food industries; quality management tools; quality criteria , their respective limits and quality monitoring systems for different food commodity groups; relevant ethical issues
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024