Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Türk Musikisi Devlet Konservatuarı / SES 306 / Dersin Haftalık Planı
 

Dersin Haftalık Planı

Hafta Konu
1 1 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği eserlerinin performansı ve sahnelenmesine yönelik ön çalışmalar.
2 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 2. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
3 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 3. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
4 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 4. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
5 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 5. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
6 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 6. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
7 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 7. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
8 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 8. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
9 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 9. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
10 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 10. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
11 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 11. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
12 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 12. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
13 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde 13. hafta işlenen eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
14 Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği repertuarı derslerinde işlenen tüm eserler üzerinde, metin analizi,stil bilgisi, dramatizasyon, performans ve sunum çalışmaları.
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024