Welcome, Guest . Login . Türkçe
 

Course Information

Course Name
Turkish Gıda Mühendisliği ve Etiğe Giriş
English Int.to Food Eng.and Ethics
Course Code
GID 113E Credit Lecture
(hour/week)
Recitation
(hour/week)
Laboratory
(hour/week)
Semester -
2 2 - -
Course Language English
Course Coordinator Aslı Can Karaça
Course Objectives 1. Gıda kimyası, gıda mikrobiyolojisi, gıda işleme ve temel işlemler konularına tanıştırma
2. Mühendislik etiği sorumluluğunun bilincini kazandırma
3. Ödev hazırlanması ve sınıfiçi katılımla yazılı ve sözlü etkin iletişim becerilerini kazandırma
Course Description Gıda bilimi ve teknolojisinin faaliyet alanı, gıda bileşenleri, gıdalarda bozulma ve önlenmesi, gıda işlemede temel işlemler, uygulanan teknolojiler, gıda kalitesi, gıda güvenliği, güncel konular, mühendislik etiği.
Course Outcomes
Pre-requisite(s)
Required Facilities
Other
Textbook
Other References
 
 
Courses . Help . About
Ninova is an ITU Office of Information Technologies Product. © 2024