Welcome,
Guest
.
Login
.
Türkçe
NİNOVA
COURSES
HELP
ABOUT
Where Am I:
Ninova
/
Courses
/
Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering
/
GID 113E
/
Course Informations
Return to Faculty
Home Page
Course Information
Course Weekly Lecture Plan
Course Evaluation Criteria
Course Information
Course Name
Turkish
Gıda Mühendisliği ve Etiğe Giriş
English
Int.to Food Eng.and Ethics
Course Code
GID 113E
Credit
Lecture
(hour/week)
Recitation
(hour/week)
Laboratory
(hour/week)
Semester
-
2
2
-
-
Course Language
English
Course Coordinator
Aslı Can Karaça
Course Objectives
1. Gıda kimyası, gıda mikrobiyolojisi, gıda işleme ve temel işlemler konularına tanıştırma
2. Mühendislik etiği sorumluluğunun bilincini kazandırma
3. Ödev hazırlanması ve sınıfiçi katılımla yazılı ve sözlü etkin iletişim becerilerini kazandırma
Course Description
Gıda bilimi ve teknolojisinin faaliyet alanı, gıda bileşenleri, gıdalarda bozulma ve önlenmesi, gıda işlemede temel işlemler, uygulanan teknolojiler, gıda kalitesi, gıda güvenliği, güncel konular, mühendislik etiği.
Course Outcomes
Pre-requisite(s)
Required Facilities
Other
Textbook
Other References
Courses
.
Help
.
About
Ninova is an ITU Office of Information Technologies Product. © 2024