GID 402E - Food Engineering Design II
Dersin Amaçları
Dersin amacı öğrencilerin bir ürünün üretim tasarımını grup olarak baştan sona yapmalarını sağlamaktır. Tasarımda temel amaç geçmiş yıllarda edinilen bilgilerin kullanılmasını ve böylelikle daha kalıcı olmasını sağlamaktır. Ayrıca bu süreçte öğrenciler, grup içinde uyumlu hareket etme, bireysel sorumluluk alma ve gereğini yapma, ihtiyaç duyulan bilgi ve bulgulara ulaşma ve bunlardan uygun olanları seçme, çeşitli aşamalarda önemli kararlar verme, sosyal ilişkilerde bulunma, hızlı çözüm üretme gibi konularda yeteneklerini sınama fırsatı bulacaklardır.
Dersin Tanımı
Bu derste bir gıda ürününü üreten fabrika tasarımı yapılacaktır.
|
|
Koordinatörleri
Gürbüz Güneş
Meral Kılıç Akyılmaz
Filiz Altay
Fatma Ebru Fıratlıgil
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Celale Kırkın Gözükırmızı
Dersin Dili
İngilizce
|
|
|