Hoş Geldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 422E - Gıda Kalite Kontrol
 

GID 422E - Gıda Kalite Kontrol

Dersin Amaçları

Öğrencilerin gıdalardaki kalite kriterleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak, gıda üretim prosesleri ve kalite kontrolü sırasında bu bilginin kullanılma yeteneğinin sağlanması, öğrencilerin kalite yönetimi ve kalite sağlama sistemleri ile araçlarına odaklanmalarının teşviki,ulusal ve uluslararası regülasyonların öğretilmesi ve öğrencilerin yazılı ve sözlü iletişimlerinin verilen ödevler aracılığıyla geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Dersin Tanımı

Kalite konsepti ve ilgili tanımlar, ulusal ve uluslararası standartlar ve regülasyonlar, gıda endüstrisindeki kalite güvence sistemleri ve toplam kalite kontrol yönetimi, kalite yönetim araçları, kalite kriterleri ve limitleri, kalite izleme sistemleri, ilgili etik konular.

Koordinatörleri
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
Dersin Dili
İngilizce
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024