Hoşgeldiniz, Misafir . Oturum Aç . English
Neredeyim: Ninova / Dersler / Kimya-Metalurji Fakültesi / GID 311E / Dersin Bilgileri
 

Dersin Bilgileri

Dersin Adı
Türkçe Gıda mikrobiyolojisi I
İngilizce Food Microbiology I
Dersin Kodu
GID 311E Kredi Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem 5
3 3 - -
Dersin Dili İngilizce
Dersin Koordinatörü Zeynep Dilek Heperkan
Dersin Amaçları bu dersin amacı gıda sanayiindeki önemli mikroorganizmalar, mikroorganizma gelişmesini etkileyen faktörler, mikrobiyal metabolizma, gıda maddelerinin mikroflorası, bozulma ve gıda güvenliği açısından ele alınarak öğretilmesidir.
Dersin Tanımı Bu derste mikroorganizmalar ile gıda ilşkisi incelenecektir. Ayrıca mikroorganizmaların gıdalardaki metabolik aktiviteleri de incelenecektir.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar Microbiology
Gereken Olanaklar
Diğer ? I. Midterm exam: 24%
? II. Midterm exam : 23%
? Quiz:3%
? Project : 10%
? Final: %40
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
 
 
Dersler . Yardım . Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2019