Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Kimya-Metalurji Fakültesi
/
GID 311E
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda mikrobiyolojisi I
İngilizce
Food Microbiology I
Dersin Kodu
GID 311E
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
5
3
3
-
-
Dersin Dili
İngilizce
Dersin Koordinatörü
Zeynep Dilek Heperkan
Dersin Amaçları
bu dersin amacı gıda sanayiindeki önemli mikroorganizmalar, mikroorganizma gelişmesini etkileyen faktörler, mikrobiyal metabolizma, gıda maddelerinin mikroflorası, bozulma ve gıda güvenliği açısından ele alınarak öğretilmesidir.
Dersin Tanımı
Bu derste mikroorganizmalar ile gıda ilşkisi incelenecektir. Ayrıca mikroorganizmaların gıdalardaki metabolik aktiviteleri de incelenecektir.
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Microbiology
Gereken Olanaklar
Diğer
? I. Midterm exam: 24%
? II. Midterm exam : 23%
? Quiz:3%
? Project : 10%
? Final: %40
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024