Hoş Geldiniz,
Misafir
.
Oturum Aç
.
English
NİNOVA
DERSLER
YARDIM
HAKKINDA
Neredeyim:
Ninova
/
Dersler
/
Kimya-Metalurji Fakültesi
/
GID 111E
/
Dersin Bilgileri
Fakülteye dön
Ana Sayfa
Dersin Bilgileri
Dersin Haftalık Planı
Değerlendirme Kriterleri
Dersin Bilgileri
Dersin Adı
Türkçe
Gıda Mühendisliği ve Etiğine Giriş
İngilizce
Int.to Food Eng.and Ethics
Dersin Kodu
GID 111E
Kredi
Ders
(saat/hafta)
Uygulama
(saat/hafta)
Labratuvar
(saat/hafta)
Dönem
1
3
3
-
-
Dersin Dili
İngilizce
Dersin Koordinatörü
Aslı Can Karaça
Dersin Amaçları
1. Gıda kimyası, gıda mikrobiyolojisi, gıda prosesleri ve temel işlemlere giriş yapmak.
2. Mühendislik etiği ile ilgili farkındalık yaratmak.
3. Derse katılım ve ödev hazırlığı ile etkili iletişim becerileri ile yazma ve konuşma.
Dersin Tanımı
Gıda bilimi ve teknolojisi, gıda bileşenleri, gıdalarda bozulmalar ve önlenmesi, gıda işlemesinde temel işlemler, gıda kalitesi, gıda güvenliği, mühendislik etiği
Dersin Çıktıları
Önkoşullar
Gereken Olanaklar
Diğer
Ders Kitabı
Diğer Referanslar
Dersler
.
Yardım
.
Hakkında
Ninova, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ürünüdür. © 2024